Kozijnenzo

Kozijnenzo

BEZOEK AAN KOZIJN & ZO

Deze week een bezoek gebracht aan Margreeth en Angelo Olierhoek van Kozijn & Zo.
Kozijn & Zo heeft al een tijdje een bord bij Meeuwenplaat staan. Angelo doet diverse wensen van Meeuwenplaat inwilligen.
In het voorjaar heeft Kozijn & Zo alle kozijnen bij Meeuwenplaat gecheckt en hier en daar reparaties verricht en van de zomer is het dakraam in de keuken gerepareerd.
Onze keuken vrijwilligers waren hier zeer verguld mee want men stond zo ongeveer te smelten onder de extreme temperaturen van de afgelopen zomer.
Derhalve een fijne " compagnon " van onze club.

WIE IS KOZIJN & ZO ?????

Kozijn & Zo is een gerenommeerd bedrijf en de eigenaren zijn Margreeth en Angelo Olierhoek.
Onlangs zijn zij verhuisd van de ene naar de andere kant van de Hoefsmidstraat ( 35 ) en hebben daar een aanzienlijk grotere en mooiere winkel/showroom/kantoor. Zie onder de schitterende pui met veel namen van bedrijven die kwaliteits producten leveren aan Kozijn & Zo.

WAT BIEDT KOZIJN & ZO ?????

Bij binnenkomst wordt je ( zie onder ) begroet door de aardige receptioniste en kan je allereerst genieten van een verse kop koffie/thee met een koekje in de moderne koffie corner " KOFFIE & ZO " met zicht op veel artikelen waarmee de familie Olierhoek maar wat graag pronkt.
Kozijn & Zo is gespecialisseerd in veel producten zoals o a aluminium kozijnen, balkonbeglazing, binnenzonwering, dakkapellen, garagedeuren, gevelbekleding, schuifdaken, serres aanbouwen, veranda's, vouwwanden, dakramen en alles met het keurmerk VKG.

Kozijn & Zo heeft acht gediplomeerde medewerkers die zeer inventief zijn hetgeen nodig is binnen een bedrijf met zeer gevarieerde opdrachten.
Het team werkt reeds geruime tijd met elkaar en hebben hun eigen hoekje ( zie onder ) binnen het bedrijf waar allerhande nieuws met elkaar wordt gedeeld.

Angelo Olierhoek trots poserend ( zie onder ) voor een zelf ontworpen en gerealiseerde gevel met deur, ramen, beglazing en kozijnen maar niet nadat hij eerst nog even een vrachtauto met materiaal had gelost.
Angelo noemt en vindt zichzelf één van de medewerkers van zijn bedrijf.

Margreeth en Angelo wonen zelf in Rozenburg en Angelo gaat met regelmaat bij vv Rozenburg kijken.  Hij heeft - helaas - niets met vv Meeuwenplaat maar omdat hij een bedrijf in Hoogvliet heeft en vv Meeuwenplaat een Hoogvlietse sportclub is hebben Margreeth en Angelo met hun hand over hun hart gestreken en doen daarom bij onze club werkzaamheden die wij zelf niet kunnen zonder daarvoor een rekening te sturen.  Zij zijn stiekem toch een héél klein beetje Meeuwen geworden ! Derhalve een leuk samenwerkingsverband tussen een mooi en schoon bedrijf en een mooi en schoon ( Access World ) sportcomplex.

Heeft U interesse in KOZIJN & ZO en hun vele kwaliteits artikelen en producten ?

KOZIJN & ZO
Hoefsmidstraat 35  ( Gadering )
3194AA Hoogvliet
010 4382805
[email protected]
WWW.KOZIJNENZO.NL

Jan van der Hor
Sponsor Commissie
06 53 315 685


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!