BESTE MEEUWENPLATERS

Middels dit verslag wil ik leden, supporters, familie etc vriendelijk verzoeken om VRIEND VAN MEEUWENPLAAT 2017 te worden. Een bescheiden aantal zijn jullie reeds  voorgegaan. Als VRIEND geef je vv Meeuwenplaat weer een beetje ondersteuning en je weet dat vele beetjes een grote ondersteuning is. Zo is er in het verleden al veel ondersteuning geweest door ( kleine ) bedragen aan de jeugd te besteden. Maar ook terrasmeubels zijn met wat VRIENDENgeld mede aangekocht. Het kalkkarretje van de Onderhouds ploeg ging kapot en zat men om het hand.  Altijd gaat e e a kapot op het moment dat je het gebruikt en je het dus heel hard nodig hebt. Dit kalkkarretje van enkele honderden Euro’s is betaald door de VRIENDEN. Het “ lidmaatschap “ voor het jaar 2017 is slechts 20 euro.

Heel lullig voorbeeld ;
De deurdranger naar het terras is al een jaar kapot. Deze kunnen we dan eens laten maken want het is een ergernis voor velen. Maar hoe kan je  je OOK als VRIEND profileren ?  Misschien ben jij wel timmerman of heb je een Onderhoudsbedrijf en wil je de club helpen door deze relatief kleine uitgave te doen en deze deurdranger voor de club aanbrengen ? Ook zo kan je VRIEND worden en vermeld worden bij de VRIENDEN !

Dick Hijman, Leo de Vos, Ruud Reek, Rita van der Hor, Jan van der Hor, Winni Kiksen, Marco Gouw, Michel de Jong, Piet van Genderen, Huug Gouw, Sjoerd Vijfvinkel, Peter Schilte, Moniek de Gaay, Theo Gunnewegh, Raymond Hoornweg, Dennis Hol, René t’Hart, Ton de Bree, Hans van Staten, Arnold Snijders, Ron van Deursen, Ben Vogelaar en Ed Visser hebben zich reeds als Vrienden van de Meeuwenplaat 2018 ingeschreven !

Beste allemaal,  strijk over je hart en wordt ook VRIEND VAN MEEUWENPLAAT !
Jan van der Hor
06 53 315 685