DE EERSTE MEEUWEN BORREL SEIZOEN 2018/2019

Op vrijdag namiddag 28 september is de traditionele Meeuwen Borrel en wel vanaf ongeveer 17.00 uur.
Het nieuwe seizoen is weer begonnen en dat willen we weten. Voetbal praatjes tussen spelers, trainers, leden, vrienden/vriendinnen/ vrouwen, sponsors, supporters en nieuwsgierigen zijn van harte welkom op de eerste Meeuwen borrel. Ben je lid van een andere club ? Nou en ? Kom gewoon een paar uurtjes langs en krijs gezellig met de Meeuwen mee ! Zelfs veel oud ( soms héél oud hahaha ) eerste elftal spelers hebben de weg naar het mooie Access World Sportcomplex hervonden !
Bij de junioren en senioren zijn de beker voorrondes alweer begonnen en vooral ons eerste elftal – kampioen van de 3e klasse geworden en al opgeklommen tot een erg goed niveau in de 2e klasse – is flitsend uit de startblokken geschoten. Na een voorbereiding met oefenwedstrijden en uitslagen van 11-1, 7-0, 8-1 en nogmaals 8-1 winst werd aan de KNVB Beker begonnen en direct werd het sterke Hellevoetsluis in de vestingstad met 0-2 verslagen. Zelfs de betaalde voetballers van eerste klasser Brielle ( vorig seizoen net promotie naar de Hoofdklasse gemist ) konden onze Meeuwen niet verslaan want onze vogels zijn al vroeg in vorm en 1-1 was een terechte uitslag. Voor het eerst in Groep 1 van de KNVB kan zelfs de volgende ronde worden gehaald als er op 15 september thuis tegen tweedeklasser Oostkapelle een goed resultaat wordt behaald.
MEEUWENPLAAT IS AL LANG NIET MEER HET LELIJKE MEEUWTJE IN DE WIJDE OMGEVING MAAR EEN TOONAANGEVENDE ZONDAGCLUB GEWORDEN !
Praten over damesvoetbal dat bij Meeuwenplaat ook mogelijk is ? We nu zelfs al meidenteams van onder 15 en onder 17 hebben ( wel moeten er snel meiden bijkomen want het is nog niet helemaal compleet ). Met bestuursleden over de club praten ? Met sponsors van gedachten wisselen ? Gewoon gezellige ouwezeurpraatjes ?
Alles kan en alles mag en ook de ” oudere ” junioren en meiden zijn van harte welkom op de traditionele ( opening van het seizoen ) Meeuwenborrel.
Vaste huis DJ Martin zorgt weer voor gezellige ( achtergrond ) muziek zodat je ook tijdens de muziek met elkaar kunt ” discuzeuren “. De prijzen van drankjes zijn zeer schappelijk in vergelijking met de Vrijdagmiddag borrels in de stad waar je het dubbele voor limonades en bier betaald terwijl de hapjes die veelvuldig rondgaan in clubhuis De Dukdalf gratis zijn.
Lieve mensen, kom in grote getalen naar vv Meeuwenplaat waar het gezellig toeven is.
Zoals alle events bij vv Meeuwenplaat is ook dit event gratis entree.

Attachment