KNVB BEKER INDELING LAGERE ELFTALLEN 2018/2019

Alle elftallen zijn weer ingeschreven voor de KNVB beker zodat alle teams in feite ( soms ) enkele aardige vriendschappelijke wedstrijden hebben in aanloop van de competitie.

DERDE ELFTAL
Het derde elftal heeft een aantal goede spelers en dit jaar verwacht ik goede resultaten van dit team. Zij spelen veelal redelijk tot goed en leggen een prima spelletje op de grasmat. Het derde elftal speelt al jaren onder de vlag van Meeuwenplaat maar bemoeit zich helaas totaal niet met de club.
Daardoor hebben we geen last maar ook geen gemak van de club en voor de contributie die zij aan de club betalen zorgt de club voor zoveel mogelijk bespeelbare velden, ballen, kleedlokalen, electriciteit, water en een kantine waar zij helaas nooit verschijnen. Let wel ; dit is een géén klacht doch een constatering.
02-09 Steeds Hooger 4 – Meeuwenplaat 3 09.30 uur
09-09 Meeuwenplaat 3 – WIK 5 13.30 uur
16-09 Meeuwenplaat 3 – Taurus 4 13.30 uur
2 thuiswedstrijden tegen het Haagse WIK en het Delftse Taurus en een uitwedstrijd in Overschie.
Een gelukkige loting derhalve.

VIERDE ELFTAL
Het vierde elftal zijn ïnmiddels ” ouwe getrouwe ” Meeuwenplaters en weten nooit hoe snel ze bij uitwedstrijden terug moeten keren naar de Meeuwenplaat kantine. Zij begeven zich geruisloos (behalve Danny dan hahaha) binnen de club en spelen al vele jaren bij de club.
Zij hebben maar één thuiswedstrijd tegen het Delftse SEP. Uitwedstrijden in Delft en Hellevoetsluis.
02-09 Meeuwenplaat 4 – SEP 5 09-30 uur
09-09 Delft 3 – Meeuwenplaat 4 11.00 uur
16-09 Hellevoetsluis 1 – Meeuwenplaat 4 11.00 uur

VETERANEN 1
Dit zijn zo onderhand de bejaarden die een dokter als leider zouden moeten hebben, zoveel mankeren deze spelers. Toch vallen zondags en donderdags de pijntjes wel mee want de opkomst blijft onverminderd hoog.
Donderdags op de trainingen soms maar 8 maar vaak meer dan 10 man. Zondags ook constant een goede opkomst zij het dat de animo bij uitwedstrijden wel eens te wensen over laat.
V1 heeft een ongelukkige loting. Eén thuiswedstrijd tegen SVH Honselersdijk en 2 uitwedstrijden naar Westlandia ( Naaldwijk ) en Naaldwijk
02-09 Westlandia V1 – Meeuwenplaat V1 11.00 uur
09-09 Meeuwenplaat V1 – SVH V1 11.30 uur
16-09 Naaldwijk V1 – Meeuwenplaat V1 12.00 uur

VETERANEN 2
Iets minder bejaard dan V2 maar toch. Ook zij spelen voor hun plezier en al jaren met dezelfde spelers. Opvallende resultaten en net als je denkt nu gaan ze flink stijgen op de competite ladder komt er weer een minder goed resultaat uit de bus. Hun competite indeling is reeds gepubliceerd en ziet er prima uit met veel derby’s. Ook de beker indeling is gunstig met 2 thuis en 1 uitwedstrijd in Hondelersdijk tegen vrij onbekende ploegen.
02-09 Meeuwenplaat V2 – PKC’85 V2 09.15 uur
09-09 SVH V2 – Meeuwenplaat V2 10.00 uur
16-09 Meeuwenplaat V2 – ASC V2 09.15 uur

Alle spelers ( bege ) leiders heel veel speel plezier en sportieve wedstrijden toegewenst. Draag jouw club Meeuwenplaat positief uit, laat de kleedlokalen uit en thuis schoon achter en maak er een fijn seizoen van !

Groet
Sponsor Commissie lid.

Wil jij sponsor worden ?
Jouw bedrijf ?
Weet jij potentiele sponsors ?
Zijn er schilders onder jullie die de kleedlokalen, gangen en trappenhuis kunnen schilderen/witten/sauzen ?