MEEUWENPLAAT 2 ZOEKT DRINGEND GRENSRECHTER

Evenals vorig seizoen zijn de trainers en leiders op zoek naar een grensrechter ( tegenwoordig assistent scheidsrechter genoemd ) voor hun tweede elftal.
Zij ( Michel van de Linden, Ruud Reek, Willem Lagendijk ) hebben hun handen vol, aan de taken die zij hebben bij dit team dat al enkele jaren op een redelijk hoog niveau speelt nl TWEEDE KLASSE !
Het tweede elftal speelt dus A-klasse met door de KNVB aangestelde scheidsrechters hetgeen een voorrecht is voor de club grensrechters.

Kennis van de spelregels en een positieve instelling is reeds voldoende om ons tweede elftal mede te begeleiden.
Een leuk elftal dat een indeling heeft ( elders in het programmablad ) met vele goede teams.
De beker wedstrijden zijn op 2, 9 en 16-09 waarna op 23-09 de competite begint.

De thuiswedstrijden zijn vastgesteld op 11.30 uur terwijl ook de meeste tegenstanders hun thuiswedstrijden einde ochtend spelen.

Een leuke bezigheid en goed om je conditie op peil te houden of te brengen in de buitenlucht terwijl je bezig bent de begeleiders te helpen bij hun werk om er een leuk seizoen van te maken.
De jongens – varierend van 16 t/m 32 jaar zijn jou zeer erkentelijk als je de vlag ter hand zou willen nemen en hun door de beker en competitie wedstrijden te ( bege ) leiden.

Heb je interesse ?
Bel leider Ruud Reek ; 06 22 48 12 60