COMPETITE-INDELINGEN SELECTIE ELFTALLEN MEEUWENPLAAT.

Meeuwenplaat 1 heeft na het kampioenschap ongeduldig gewacht wat de nieuwe competitie gaat brengen. De indeling is zwaar te noemen met veel goede teams waarbij vooral Hillegersberg zich zal gaan onderscheiden omdat daar oud profs en spelers uit de top van de amateurs zich hebben gemeld.
Ook TOGB zal zich weer danig roeren want zij willen nu wel eens promoveren na enkele jaren achtereen promotie nipt te hebben gemist.
Wat te denken van het al 2 jaar ongeslagen zijnde SVV. Gaan zij verder richting amateurtop ? Het speelkwartiertje in de 4e klasse en een makkie in de 3e klasse zal het nu in de 2e klasse aanmerkelijk zwaarder zijn. Ook de roemruchte clubs Excelsior’20 en Xerxes/DZB zijn tegenstanders van ons eerste team.
Meeuwenplaat 1 is zeker niet verzwakt want slechts 3 ( wissel ) spelers zijn weggegaan en helaas gaf Stevert Verschoor aan terug te gaan naar Poortugaal.
Daartegenover staat de komst van een 5 tal spelers met potentie die vast van plan zijn zich in ons eerste elftal te spelen. Voor trainers Gerard van Ruitenburg en Niek Prins een mooie uitdaging de nieuwe spelers in te passen maar die spelers zullen aan de bak moeten. Echter geldt dat ook voor de kampioenen van vorig seizoen. Natuurlijk hebben zij laten zien wat zij in hun mars hebben dus wij zijn zeer benieuwd !
De indeling ; Antibarbari, Concordia SVD, Delft, Excelsior’20, Hillegersberg, Meeuwenplaat, Oliveo,
RKDEO, SVV, TOGB, VFC, VVIJ, Wippolder, Xerxes/DZB

Meeuwenplaat 2 speelt al enkele jaren in de res 2e klasse en draait steeds moeiteloos mee o l v Michel van der Linden en Ruud Reek. Meeuwenplaat had evenveel punten als VOC maar een iets minder goed doelgemiddelde waardoor VOC promotie wedstrijden mocht spelen en Meeuwenplaat maar net naast een prijs zat. Het komend seizoen weer een bijzonder aantrekkelijke afdeling met veel clubs waartegen vorig seizoen leuke uitslagen werden behaald.
Het uit de res eerste klasse gedegradeerde sv Charlois, alsook fc IJsselmonde en ONA zullen geduchte tegenstanders blijken.
De indeling ; Antibarbari 3, sv Charlois 2, DONK 2, Excelsior 20’3, fc IJsselmonde 2, GLZ/Delfshaven 2,
Meeuwenplaat 2, NOC/Kralingen 2, ONA 2, RVC’33/2, Swift Boys 2, VOC 4

Op zondag 5 augustus begint de selectie met een trainingsdag en iedereen is van harte welkom om de selectie te bekijken op deze pittige trainingsdag.
12 augustus oefenen 1 en 2 thuis tegen NOC/Kralingen en 17 + 19 augustus het thuis toernooi om de JUMBO ZALMPLAAT LOKAAL
beide selectie elftallen bijzonder veel succes toegewenst !!!

Jan van der Hor
Sponsor Commissie