Energie vergelijken – bespaar gemakkelijk tot €300 per jaar

Energie vergelijken is heel eenvoudig via Gaslicht.com. Na invoer van uw verbruiksgegevens worden de totale jaarkosten berekend op basis van uw verbruik in de opgegeven regio. Zo ziet u in één oogopslag welke leverancier voor u de goedkoopste is. Nieuw: Als eerste vergelijkingssite bieden wij de mogelijkheid om de opbrengst van uw zonnepanelen ook mee te nemen in de energievergelijking.

Gaslicht.com helpt u graag met energie vergelijken

Via onze energievergelijker kunt u energiepakketten en afzondelijke stroom- en gaspakketten op o.a. prijs, herkomst energie, facturering, klantenservice en klachten. Gaslicht.com is bekend van radio/tv en haalt met een 9,4 de hoogste klantwaardering van alle vergelijkers.

Vergelijk op prijs/kwaliteit

U kunt overstappen naar een ander energiebedrijf vanwege betere voorwaarden, een scherpe prijs of betere klantenservice. Er zijn duidelijke verschillen in hoe energieleveranciers met klanten omgaan.

Op Gaslicht.com kunt u niet alleen energie vergelijken op prijs, maar ook op kwaliteit. Dat houdt in dat u in een oogopslag kunt zien wie de goedkoopste én best gewaardeerde energieleverancier is.

Comments

comments

Attachment